Impresszum | Poli-Farbe Platinum Decor

Figyelmeztetés!
Mindig olvassuk el a termékek használati utasítását, járjunk el annak megfelelően és tartsuk be az alkalmazástechnikai előírásokat! Figyelmesen és óvatosan dolgozzunk, és gondosan tartsuk be az utasításokat! A gyártó és a honlap üzemeltetője semmiféle személyi, anyagi vagy vagyoni természetű kárért nem vállal felelősséget az itt bemutatott dekorációs és felületvédelmi megoldások kapcsán.

Poli-Farbe Kft. - vevőszolgálat

6235 Bócsa, III.ker.2.
tel: 78/453-130
fax: 78/553-013
mobilhivószámok: 30/249-0236, 30/249-0235
e-mail: polifarbe@polifarbe.hu

Platinum Decor hotline

Kérdezzen szakemberünktől akár most!
e-mail: szobafestoattila@gmail.com

Webfejlesztés:

KRQ & East West Tower Kft.

A Platinumdecor.hu oldalain megjelenő teljes tartalom a Poli-Farbe Kft. szellemi tulajdonát képezi.

A honlapon megjelenő szövegek, fotók, hang- és videó anyagok a Poli-Farbe Kft. adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában a tulajdonos engedélye nélkül bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.

Amennyiben a portálon megjelenő közleményeket, cikkeket, fotókat, hang- és videó anyagokat a Poli-Farbe Kft, mint tulajdonos tudomása nélkül használja fel részben vagy egészben bármilyen médiumban (internetes oldal, újság, magazin, könyv, rádió, televízió, stb.), úgy a jogtalan felhasználás időtartamára a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) és 94.§ (1) pontja alapján a tulajdonosnak jogában áll kártérítést követelni.

A honlapon található alkalmazástechnikai információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakértői konzultációt!