Színezőtinta

A Platinum Decor Színezőtinta alkalmas a Platinum Decor család tagjainak színezésre, valamint mész, vízüveg, és diszperziós kötésű festékek cementkötésű portermékek színezésére.

Részletek

Tipp

Hamarosan több tippel szolgálunk!

 

Színek

 

Felhasználás

Használat előtt a tintát alaposan fel kell rázni, majd a kívánt mennyiséget a festékhez, cementkötésű termékhez kell adagolni. A portermékek színezése során az előírt víz mennyiségéből ki kell vonni a színezéshez tervezett tinta mennyiséget.

Az egyes színek egymással korlátlanul keverhetők. A színezőtinta maximálisan adagolható mennyisége (ahonnan a szín nem mélyül tovább) a színezendő festék minőségétől függ. Erről próbaszínezéssel lehet meggyőződni, illetve a Poli-Farbe termékeihez rendelt színkártya alapján. A színezés során javasoljuk az egységnyi mennyiségű festékhez pl. 14 l, az egységnyi mennyiségű, azaz 50 ml tinta adagolását. Ez megkönnyíti a színek reprodukálását.

A színező tintát és a festéket gondosan össze kell keverni. A színezőtinta maradéka kb. 10-15 ml vízzel összerázva a festékhez adagolható. A nem fedő, transzparens szín előállításához pl. a Platinum Decor Fallazúr, Decor Kőlazúr, Decor Folyékony Viasz esetében a tintából kis mennyiség adagolása szükséges.

 

Adatok

  • Tárolás: 5-25 °C-on, fedett helyen. Fagyveszélyes!
  • Minőségét megőrzi: megfelelő tárolás mellett bontatlan csomagolásban 24 hónapig
  • Kiszerelés: 0,05 l

Összetétel

víz, pigment, adalékok

Veszélyességi osztály

E - Nem tűzveszélyes

 
 

További termékek